03 April 2015

Puhkus või pühad või ?

Esimese aprilliga algas meie pere meespoolel puhkus. See ei olnud naligi. Kuigi kaks päeva peale puhkuse algust ning parkimisplatsi tegemist, arvas Arvi, et kui puhkus on nii väsitav, siis tuleks kohe tööle tagasi minna.
Kuid eilsest õhtust on juba rohkem nagu puhkuse moodi või on siiski pühad!?
Igaljuhul oli imetore õhtu Kairiga, kes üllatas väikese lilleseadega, mis nüüd ehib meie maja sissepääsu.
Aga töökad naised nagu me oleme, siis alustasime kõigepealt tervisliku kesköise jalutuskäiguga - ainult 4 km tervisekõndi.. keskööl. Aga ilm oli imeline, öö oli valge justkui juba kesksuvel, tuult ei olnud ja isegi oli soe. Võrratu!
Hommikul asusime tõsisemalt asja kallale ning alustasime eeskoja koristamisega ning vana-välja-uus-korda tööga. Hiljem ajasime ühe mulla hunniku laiali ning vedasime-lappasime puid. Kusjuures leidsime puuriida vahelt linnupesa!
Ja selle kõige toimetamise juures jantseldasime 5 last ning pesime korduvalt, õigemini tegi seda usin Kairi, kraanikausi täiteviisi musti nõusid. Ahjaa ..mingil hetkel värvisid lapsed ka mune...ja iseennast sopaga ja ... saviga..
Arvi tegi lõket ning nokitses veel selle kurikuulsa silla kallal. Kairi arvas, et ma peaksin vundamenti auku ka kukkuma, et terass ka kiirelt valmis saaks. Tänan, suudan veel oodata :)
Ja pesumasin käib siiani..

No comments: