Pages

10 November 2015

Making of THE meaningful christmas tree [sõnumiga jõulupuu]

My posts about being art and craft teacher continues. Today is my last day in school and now few bigger projects are finished. I really love how things turned out - creative, fun and even useful tips for this holiday season. If I'd been longer in school, I even might let them create tutorials for others in two language to share them in internet. I think it's great idea for development, how to create instructions so that every person in world would understand.

Mõned postitused veel sellest, kuidas ma koolis kunsti- ja käsitööõpetajana uusi kogemusi sain. Õigemini täna ongi viimane päev, kui saan seda toredat tööd veel teha ja viimased suuremad projektid õpilastega hakkavad valmis saama. Väga toredasti kukkusid asjad välja - loovad, lõbusad ja isegi mõned kasulikud ideed ka selleks pühade hooajaks. Kui ma oleksin veidi kauem koolis, siis laseksin õpilastel koostada ka õpetused mitmekeelsetena, et neid jagada internetis. Ma leian, et on hea võimalus ennast arendada, koostades juhised nii, et iga inimene siin maa munal mõistaks üheselt.

I asked my 8th grade to do an sculpture with meaningful message.

8.klassil palusin teha skluptuuri, millel oleks tähenduslik sõnum.

It was really hard for them to think about the message, doing was much more easier.
Well the result is here - alternative christmas tree to save trees! :)

Raskem osa oli isegi sõnumi leidmine, ideede puudus, mida võiks meisterdada - seda polnud. Neid oli isegi rohkem kui vaja.
Igaljuhul tulemus on siin - alternatiivne jõulupuu, et vähendada puude raiumist! :)


Christmas tree with lights.
Jõulupuu tuledes.

No comments:

Post a Comment