Pages

24 October 2015

Christmas is coming.. already? [Juba tulevad jõulud?]

My pinterest is full of christmas ideas - from cooking, decorations and last-minute-gifts. And it's October?! Really? In October? I haven't finished my Halloween decorations yet and already christmas are every where!

Minu Pinterest tahvel on umbselt täis erinevaid jõulu ideid - alates erinevatest söökidest, dekoratsioonidest ja lõpetades viimase-minuti-kingitustega. Ja on ju alles oktoober?! Nagu päriselt? Oktoobris? Ma pole isegi oma halloweeni kaunistusi lõpetanud ja juba on kõik kohad jõulukraami täis.

Photo from Pinterest

Well, true, it's only like 60 days til Christmas and I already started to knit some cozy presents, but I dont't think what to cook or how to decorate my house.

I even thought to try Haapsalu shawl, I even have a book in my shelf, but not yet. But I anvy people who can manage it. Here is Anete's beautiful shawl - you can her blog here.

Jah, muidugi on nagu mingi 60 päeva jõuludeni ja ma isegi alustasin juba ühe sooja ja mõnusa kingi kudumisega, aga ma veel kindlasti ei mõtle sellele, mida ma siis süüa teen või kuidas täpsemalt kodu kaunistan.

Seoses salliga, siis isegi mõtlesin korra, et proovin Haapsalu salli kudumist, sest raamat seisab juba aastaid riiulis, aga siiski mitte. Aga kadestan inimesi, kes sellega hakkama saavad. Siin on pilt Anete imeilusast sallist - tema blogi leiate siit.

Photo from Anete's blog

This year I just like to spend much time with  my family and gather some important people in my life  and have a great christmas dinner. I think gifts are not so important, but just to remember who are truly friends and important people in our lives.

Therefore you will see a lot of Christmas table decor photos and ideas.

Sel aastal tahaks rohkem rõhku panna oma perele ja olla koos toredate ja oluliste inimestega. Lihtsalt saada korra ühise laua taga kokku. Kinkimine ehk polegi enam nii oluline, aga just inimesed ise, sest reaalsust ja üksteisele silma vaatamist on järjest vähem.

Seepärast on peagi siin blogis ka palju pilte ja ideid tulemas..

Photo from Pinterest

No comments:

Post a Comment